skip to Main Content

Kaikki asunnot loppuunmyyty.

Helsingin Myllypuroon, Myllykylän viehättävälle puutaloalueelle valmistui helmikuussa 2021 pari- ja rivitaloyhtiö Asunto Oy Helsingin Valssimyllynkatu 17. Yhtiö koostuu 17 asunnosta, joiden pinta-ala vaihtelee 81,5 neliöstä 124 neliöön. Kaikki asunnot ovat kaksikerroksisia. Kokonaisneliöitä on noin 1500 m2. Uudenmaan Tilapalvelu toimi kohteessa pääurakoitsijana. 

Työmaa oli logistisesti haastava, sillä tontti on ahdas ja sijaitsee ns. pussinperällä. Myös korona toi mutkia matkaan: osa jo sovituista urakoitsijoista jäi lahden toiselle puolelle rajojen mentyä kiinni, mikä aiheutti pientä viivästystä. Työmaa saatiin kuitenkin pidettyä käynnissä ilman pysähdyksiä ja korona-altistumisia. Asukkaat pääsivät muuttamaan uusiin koteihinsa alkuvuodesta 2021.

Laadusta ei tingitä 

Uudenmaan Tilapalvelun filosofiana on, että työmaita otetaan vain sen verran kuin pystytään hyvällä laadulla toteuttamaan loppuun saakka. Tähän päästään solmimalla pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia sellaisten tahojen kanssa, joilla on samanlaiset toimintatavat ja laatukriteerit. Jokaiselle työmaalle valitaan sille parhaiten sopivat toimittajat ja urakoitsijat. Myös läpinäkyvyys on tärkeää. Tavoitteena on löytää ratkaisut, joilla päästään tilaajan haluamaan hinta- ja laatutasoon. Mikäli se ei onnistu, se myös kerrotaan. Tämä hyödyttää sekä tilaajaa, Uudenmaan Tilapalvelua että urakoitsijoita. 

Urakoitsijat ovat tiedossa hyvissä ajoin ennen työmaan alkamista. Aikataulut ja toimintasuunnitelmat hiotaan yhdessä. Näin kukin pääsee hoitamaan oman leiviskänsä ajallaan ja maaliin päästään yhdessä. Pääurakoitsija onkin työmaalla lähtökohtaisesti asiakaspalvelija kahteen suuntaan: sekä tilaajalle että yhteistyökumppaneille.  

Nämä kantavat ajatukset toimivat myös Valssimyllynkadulla. Toteutus ja materiaalit ovat laadukkaita. Aikataulusta jouduttiin hieman tinkimään, mutta laadusta ei. Se onkin tärkeintä. 

Asunto Oy Helsingin valssimyllynkatu 17 
Asuntoja 17
Asunnot kooltaan 81,5m2 – 124 m2
Kohde valmistunut helmikuussa 2021

Asunnot loppuunmyyty!

Kuvagalleria