skip to Main Content

KVR-urakointi – nopein ja vaivattomin urakkamuoto

KVR-urakoinnissa eli kokonaisvastuurakentamisessa Uudenmaan Tilapalvelu hoitaa kaikki urakan suunnittelu-, järjestely- ja toteutustehtävät avaimet käteen -periaatteella. KVR-urakointi onkin usein vaivattomin, nopein ja kustannustehokkain urakkamuoto, koska rakennuttaja saa yhdellä ainoalla sopimuksella koko hankkeen toteutettua. Uudenmaan Tilapalvelu huolehtii lopusta. Tyypillisimpiä kohteitamme ovat rivi- ja kerrostalot sekä teollisuushallit.

KVR-urakoissa hankkeen läpivienti on nopeaa ja virtaviivaista. Rakennuttajan ei tarvitse käyttää aikaa ja resursseja useiden toimijoiden kilpailuttamiseen ja johtamiseen, vaan on yhteydessä vain meihin. Me UTP:llä valitsemme asiakkaan projektiin parhaiten sopivat tekijät, toimintamallit ja alihankkijat. Näin vältytään useiden erilaisten toimijoiden, toimintatapojen ja aikataulujen ristiriidoilta.

Rakennuttaja säästää ajan lisäksi myös rahaa, kun rakennusprojekti toteutetaan KVR-urakointina. Kun Uudenmaan Tilapalvelu on rakennuttajan ainoa sopimuskumppani, vältytään yllättäviltä ja ylimääräisiltä lisäkustannuksilta ja viivästyksiltä. KVR-urakalle voidaan myös sopia kattohinta. 

KVR-urakoinnin edut ja hyödyt rakennuttajalle:

  • nopeus
  • kustannustehokkuus
  • vaivattomuus
  • virtaviivaisuus
  • yhdellä sopimuksella koko hanke maaliin
  • hyvät mahdollisuudet vaikuttaa urakan kulkuun ja antaa palautetta

Kohteet

Asunto Oy Helsingin Valssimyllynkatu 17

Asunto Oy Helsingin Valssimyllynkatu 17 on 17 asunnon kodikas pari- ja rivitaloyhtiö omalla tontilla.

Uusien tyylikkäiden kotien huonemäärä vaihtelee kolmesta kuuteen ja neliöt 81,5 m2 – 124 m2.

Lue lisää!